Bestel nu ook online in de shop! Gratis levering aan huis vanaf 49 EUR.

Nieuwsbrief FR Shop
Nutridia Bio Voeding en Dranken

BEST NUTRITION FOR EVERY DAY

Nutridia producten zijn 100% biologisch

Homepage

Nieuw bij Nutridia: Ghee geklaarde boter

Nutridia heeft zijn eigen variant van ghee. "Deze boter verbetert je spijsvertering, is een smaakbommetje en heeft een hogere verbrandingstemperatuur", aldus het bedrijf.

Ghee boter is een hele zuivere vorm van geklaarde boter en bevat heel wat goede eigenschappen. Deze variant stimuleert een goede spijsvertering. De goede stoffen worden beter opgenomen in je lichaam en afvalstoffen worden afgevoerd. En dat dankzij de essentiële vetzuren omega 3, omega 9 en de vitamines A, D, E en K. Die zitten van nature al in het product en worden dus niet kunstmatig toegevoegd."

Ghee boter brandt daarnaast minder snel aan. Met een verbrandingspunt van maar liefst 250°C wordt boter laten aanbranden haast onmogelijk.

"Dat gezonder bakken minder smaakvol is, is een fabeltje. Ghee boter heeft een rijke nootachtige smaak en laat ook de smaak van je producten tot zijn recht komen. Ideaal om eitjes, pannenkoeken, groentjes, vlees of vis mee te bereiden. Kortom, geschikt om alles in te bakken", besluit het bedrijf.

Naar de productpagina

Volg ons op Facebook

Albert Verdeyen

Topchef Albert Verdeyen: “Kokosolie is uniek gezien de vele goede eigenschappen.”

KOKOSOLIE

Kokosolie: gezond, bakken, braden, frituren, smeren... levert minder calorieën dan de meeste andere oliën."

Overzicht aanbod bio kokosolie
Kokosolie
Superfoods

SUPERFOODS

Superfoods of raw foods worden toegevoegd aan het dagelijkse eetpatroon vanwege de bijdrage aan een goede gezondheid. Raw foods werden niet verhit boven 42° C. Hierdoor blijven vitaminen, enzymen en mineralen aanwezig en blijft de echte en originele smaak behouden.

Overzicht aanbod bio superfoods