Aantal : Voor ongeveer 16 stuks
Bereidingstijd : 40 Minuten
Ingrediënten
- 4 eiwitten
- 100g biologische Nutridia agavesiroop
- ½ theelepel kaneel
- Rasp van ¼ citroen
- 40g gesmolten Nutridia kokosolie
- 50g Nutridia rozijnen
- 50g pecannoten in stukjes
- 50g Nutridia amandelen
- 25g Nutridia sesamzaadjes
- 25g Nutridia lijnzaad
- 200g Nutridia havermout
- Bakpapier
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Klop de eiwitten los met de Nutridia agavesiroop, kaneel, citroenrasp en kokosolie.
- Voeg de Nutridia rozijnen, noten, sesam en lijnzaad toe. Meng tot slot de Nutridia havermout erdoor heen.
- Bekleed een bakplaat met het bakpapier. Verdeel het mengsel er overheen en druk het zachtjes aan (ongeveer 1 1/2cm dik).
- Bak de koek in ca. 20 minuten bruin (korter indien hij eerder bruin is).
- Laat de koek afkoelen en snij hem in repen. Bewaar de repen max. 1 week in een afgesloten bewaardoos.
Een verantwoord en snel ontbijt!