Ingrediënten voor een kleine taart
- 3 eieren (150g )
- Glutenvrije meel 150g
- 1/2 pakje gist
- 1 snufje zout
- 125g cremige honing
- 125g gesmolten Nutridia kokosolie
- 1 eetlepel vloeibare vanillearôma
- Het sap van 1 citroen
- Voor het glazuur :
- Het sap van een halve citroen
- 50g honing
Bereiding
- Verwarm de oven tot 200 ° C.
- In een robot, meng de eieren, de olie, de honing, de vanille en het citroen sap.
- Voeg de bloem, gist en zout.
- Giet in een pan met bakpapier en bak 30 tot 35 minuten onder in de oven.
- Vet de taartvorm in met kokosolie met een borstel en betrooid vervolgens met bloem om te voorkomen dat de taart aan de vorm blijft kleven.
- Bereid het glazuur door het stevif mengelen van de honing met
citroensap. Die mix dan verdelen over de cake na afkoeling.