Bestel nu ook online in de shop! Gratis levering aan huis vanaf 49 EUR.

Nieuwsbrief FR Shop
Nutridia Bio Voeding en Dranken

BEST NUTRITION FOR EVERY DAY

Nutridia producten zijn 100% biologisch

> Nutridia > Recept > Rundvlees wok met Nutridia bio kokosolie, gebakken erwtjes

Rundvlees wok met Nutridia bio kokosolie, gebakken erwtjes

Ingrediënten

  • 6 x 150g rundvlees in reepjes gesneden
  • 1 ui
  • 4 teentjes knoflook
  • 30g verse gember
  • 5 cl kokosolie Nutridia
  • 5g zeezout yuzu
  • 3g Cubebe peper
  • 15g bruine suiker
  • 5 cl limoensap
  • Voor de rest van het recept :
    • 400g erwtjes (peultjes)
    • 2 cl olijfolie
    • 3g zeezout met gegrilde kruiden
    • 30g pinda

Bereiding

  • Schil de gember en rasp deze fijn.
  • Pel en snipper de knoflook en ui.
  • Grind de peper.
  • Snijd het vlees in blokjes van 3 cm.
  • In een grote kom, meng goed rundvlees, bloem, yuzu zout, peper Cubebe, bruine suiker, ui, knoflook, gember en kokosolie.
  • Laat het 30 minuten marineren .
  • In een grote hete pan, voer het vlees (zonder marinade ) gedurende 30 seconden aan elke kant, verwijder ze dan . Voeg vervolgens het limoensap en de resterende marinade. Zachtjes inkoken tot de saus dikker is. Voeg weer het vlees in de pan en houd het warm.

Voor de rest

  • Plet de pinda's. Snijd de peultjes in stukjes.
  • In een wok, voeg een scheutje olijfolie en bak de erwten (blijven mengen) gedurende ongeveer 3 minuten .
  • Breng op smaak met de zeezout met gegrilde kruiden.
  • Serveer de erwten in diepe borden en leg het vlees erop. Overgiet ze met de saus. Bestrooi met pinda's.